zondag 18 maart 2018

thema: zintuigen:ik zie, ik voel,ik luister

 Deze week hadden we allemaal gekke voorwerpen in onze klas: zonnebrillen in alle maten en kleuren, vergrootglazen, fototoestellen en een viewmaster (voor wie dat nog kent) en ook enkele caleidoscopen( waar je allerlei vormen en kleuren mee tovert)


 Ook met verf kan je toveren en gekke vormen maken!Plots bleken er in onze zandtafel allerlei grappige dingen verstopt te zijn maar we zagen ze niet!
We moesten eerst voelen en raden wat het was! niet zo gemakkelijk hoor!Toen het zand terug was, konden we er lekkere taartjes en cupcakes maken!


In ons leeshuisje mochten we rustig luisteren naar allerlei muziek en dat was erg fijn!Er was een speelbak met GROEN zand waar we ijsjes en andere vormen konden mee maken. 
Ook kleven met zand en een kleitaart maken mocht niet ontbreken.
   
 We konden ook vingerverven terwijl we luisterden naar allerlei verschillende soorten muziek; dan weer snel, dan weer traag dan weer rustig en dan weer zwaar... Zo kwamen er erg verrassende tekeningen te voorschijn!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thema:wij vieren carnaval!

Iedereen is verkleed! Prinsessen, een bouwvakker, minnie mouse en nog zoveel meer leuke verklede kleuters in onze klas. Eerst leuk dans...